Vacht & Huid

 

 

 

 

 

In ons hondenkapsalon behandelen we alle honden, klein & groot, proper of vuil, dik of dun, braaf of wild, bang of actief, wij vinden ze allemaal even lief, wij werken enkel op afspraak en hebben geen vast openingsuren, er is een redelijke wachtlijst, dus respecteer niet alleen voor ons, maar ook voor de andere klanten die anders graag op uw tijdstip gekomen waren, uw gemaakte afspraak en de tijd die wij voorzien hebben voor uw hond. Onze prijzen zijn gebaseerd op een uurprijs van 35€/uur. Sommige honden hebben gewoon iets meer tijd nodig en is het nodig dat ze tijdens de trimbeurt even kunnen ontspannen, dit is zeker mogelijk, wij rekenen uiteraard enkel de tijd die hond effectief op tafel behandeld wordt voor zijn trimbehandeling. Door dat we regelmatig met twee werken, is het ook voor ons meer mogelijk oudere of moeilijkere honden te behandelen en te ondersteunen op de tafel, zonder deze extra vast te moeten maken, wat vaak lichamelijke hinder kan geven, Veiligheid primeert ten alle tijden, niet alleen voor ons, maar zeker ook voor uw hond, het trimsalon is geen normale thuis situatie, het is mogelijk dat uw hond anders reageert als in zijn gewoonte situatie, mochten er gevoeligheden/gedrag/allergieën/etc  zijn, vergeet deze zeker niet te melden, in het belang van het welzijn van uw hond.

Enkel borstelen of nagels knippen, is op afspraak ook mogelijk, tussen trim beurten, puppy gewenning, alles zodat ook uw hondje graag komt, en ons kan leren vertrouwen, “Borstel workshops” u samen met uw hond,  zodat u zelf leert, over hoe en wat uw hond zijn vacht nodig heeft, zijn op afspraak mogelijk.

Wij werken vakkundig met hart & ziel: Het is niet de uurprijs die u voor ogen moet houden, maar de meerwaarde in het geheel die we aan uw hond gegeven hebben.

 

Van welkom…..

Tam's dog house

Gediplomeerd in
Hondenmassage, Acupressuur, grooming en voedingsdeskundige
voor honden

Honden-trimmen, ter bevordering van gezonde huid.


Massage & acupressuur, preventief gezond houden en ondersteuning bij fysieke beperkingen.
Voedingsdeskundige, omdat dat onze basis bouwstof & brandstof is om een gezond leven te hebben.
Kleinschalige opvang, een vervangende veilige plaats, als baasje er even niet kan zijn ….

Laten we Contact opnemen!


Gediplomeerd in Hondenmassage, Acupressuur, grooming en voedingsdeskundige voor honden

+32 (0) 476 44 86 70

Nethestraat 17 bus 1 te Hechtel-eksel